A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .

Arthrocol

Hűséges négylábú barátaink számára kifejlesztett táplálék-kiegészítők elsősorban ízület- és porcbetegségek, illetve egyéb mozgásszervi problémák kezelésére, és megelőzésére szolgálnak.

Az ember számára nagyon sokféle étrend-kiegészítő áll rendelkezésre, hogy javítson a közérzetén, óvja egészségét, vagy csak a komfortérzetén emeljen. Az Arthrocol kutyák és macskák számára gyárt és forgalmaz táplálék-kiegészítőket elsősorban ízületi- és porcbetegségek kezelésére, illetve azok megelőzésére. Gyorsan felszívódó, folyékony formájú, könnyen emészthető, ízesített táplálék-kiegészítőket fejlesztettek ki kutyák és macskák számára.

Az alapanyagok döntő hányadát az EU-n belülről szerezik be, és laboratóriumi körülmények között gyógyszerészek segítségével dolgozzák fel, betartva a legszigorúbb minőségbiztosítási előírásokat, a GMP irányelvei szerint.

Rendezés:

Arthrocol Rocky Pro kollagénnel dúsított ízület-és porcerősítő kutyáknak 300ml

Raktáron

A Rocky Plus, az Arthrocol Rocky állatorvosok által is tesztelt, a praxisokban napi szinten használt ízület – és porcerősítő készítmény tovább fejlesztett változata. Védelmet jelent a hobbi és sport kutyák számára is, ahol az állat egészsége mellett a teljesítmény az elsődleges szempont. 

6.422 Ft

Arthrocol Gizmo Joint folyékony ízület- és porcerősítő macskáknak 100 ml

Raktáron

Ízület- és porcerősítő, folyékony étrend-kiegészítő macskák számára.

4.303 Ft

Arthrocol Gizmo Urinary folyékony táplálékikiegészítő húgyúti megbetegedések megelőzésére macskáknak 100 ml

Raktáron

Kimondottan a macskák esetében jelentős esetszámban előforduló, főként stressz alapú húgyúti problémák kezelésére ad lehetőséget a diéta és "urinary" típusú tápok mellett.

4.629 Ft

Arthrocol Nutryx folyékony zsírégető kutyáknak 150 ml

Raktáron

Az artrózis egyik leggyakoribb oka az elhízás, és a túlsúly. A fogyásban segít ez a második generációs passzív zsírégető, L-Karnitin, L-Arginin, BCAA Aminosavakat tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő kutyák számára. 

4.998 Ft