A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .
Termékek Menü

Major Dog

Az első kutyajáték család, amely TÜV tanúsítvánnyal is rendelkezik!

A Major Dog kutyakiképzőkkel és gazdikkal együtt dolgozta ki a speciális kutyajáték és kiképző termékcsaládját, hogy támogassa a kutyák játékos tanítási lehetőségét. Mindegyik termék több éves fejlesztés, tesztelés, felülvizsgálat fázisokon ment keresztül, hogy végül megfeleljen a legkiválóbb minőséget és funkciót előtérbe helyező követelményeknek.

A kutyakiképzésre fejlesztett játékaink az elsők a piacon, amelyek TÜV minőségbiztosítási tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Minden termékünk a gyerekjátékok előírásai szerint került bevizsgálásra. A Major Dog játékok kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagok felhasználásával készülnek. Kialakításuk során elsődleges szempont volt, hogy megfeleljenek a kutyák speciális igényeinek.
A Major Dog játékok elkísérik a kutyusokat és gazdijukat minden közös programjukon, mivel nem csak, hogy könnyű őket zsebre vágni, de könnyen tísztíthatók. A Major Dog célja, hogy segítse a gazdikat abban, hogy legyen bár kutyájuk aprócska vagy óriás, érezzék magukat minél jobban a játék és a kiképzés során.

Rendezés:
Rendelhető

A jutalomfalatos tojás kitűnő szórakozást nyújt kutyád számára. Megtöltheted száraz jutalomfalatokkal, amelyek játék közben kipotyognak belőle. A tojás belseje egy labirintushoz hasonlít, így mindig csak pár szem esik majd  ki. A folyamatos jutalmazásnak köszönhetően kutyád még lelkesebben fog játszani.

5.790 Ft
Rendelhető

A Food Dummy-t megtöltheted finomságokkal, hiszen belseje mosható béléssel rendelkezik, tépőzárral zárható. A hozzá rögzített kötél pedig segít abban, hogy jó messzire tudjuk eldobni, még jobb szórakozást biztosítva kutyánknak. Ráadásul a jutalomfalatot kutyánk egyenesen a Dummy-ból fogyaszthatja el. BARF szerint etetett kutyusoknak is kiváló eszköz lehet.

4.490 Ft
Rendelhető

Minden kutyának van kedvenc játéka.  A Waldi könnyen válhat a te kutyád kedvencévé is, hiszen jól dobható, úszik a vízen, a kutya könnyen fel tudja kapni, miközben a füleibe rejtett csipogó szuper izgalmassá teszi a vele való játékot.

6.750 Ft
Rendelhető

A Tigris nevéhez méltóan erős ugyanakkor nagyon szórakoztató játék, alakjának és a kapcsolt fogórésznek köszönhetően könnyen messzire eldobható. A plüss felületek különösen motiválóak a fiatal kutyák számára.

5.780 Ft
Rendelhető

Egyedülálló alakja miatt könnyen eldobható miközben garantálja, hogy függetlenül attül, hogy hogy landol a talajon, kutyád könnyedén fel tudja kapni és már futhat is vele vissza hozzád

6.100 Ft
Rendelhető

Ideális játék apportírozáshoz. Erős és tartós anyagból készül.

Anyaga: természetes gumi, poliészter


 

9.650 Ft
Rendelhető

Minden kutyának van kedvenc játéka.  A Waldi könnyen válhat a te kutyád kedvencévé is, hiszen jól dobható, úszik a vízen, a kutya könnyen fel tudja kapni, miközben a füleibe és hasába rejtett csipogó szuper izgalmassá teszi a vele való játékot.

3.550 Ft
Rendelhető

A Frisbee nem csupán egy vices játék, hanem remek eszköz arra, hogy megtanítsd kutyádat arra, hogy reptében el tudja kapni. A műanyag játékokkal szemben a Frisbee erős, mégis puha anyaga nem okoz sérülést a kutya szájában. A középső részben elrejtett csipogó hangja pedig még izgalmasabbá teszi a játékot a kutyák számára.

4.170 Ft
Rendelhető

Ez a Dummy kifejezetten a vízből történő apportírozásra lett kifejlesztve. Úszik a vízen, a kutya könnyen megtalálja. A hozzá rögzített kötél pedig segít abban, hogy jó messzire tudjuk eldobni.

5.150 Ft
Rendelhető

A parittya labda a gondosan kiválasztott anyagoknak és a dudoros felületnek köszönhetően különlegesen biztonságos a kutya fogaira nézve. A hosszú fogantyú segítségével nagy távolságra tudod eldobni a labdát. A fogantyú speciális Major Dog anyagból készült, amely sokkalta tartósabb, mint bármely hagyományos textil anyag.

4.490 Ft
Rendelhető

Ideális játék apportírozáshoz. Erős és tartós anyagból készül.

Anyaga: természetes gumi, poliészter

 

6.750 Ft
Rendelhető

A Frisbee Mini elsősorban apportírozós játékokhoz lett kifejlesztve, kifejezetten a kistestű kutyák számára. A középső részben elrejtett csipogó  hangja pedig még izgalmasabbá teszi a játékot a kutyák számára.

2.590 Ft
Rendelhető

A labda a két fogórésznek köszönhetően könnyen eldobható (még a gyakorlatlanok számára is) és a labda két végén található fogórész miatt a kutya is könnyen fel tudja kapni a földről.

 

9.990 Ft
Rendelhető

A plüss béka egy élvezetes motivációs játék, a belerejtett csipogó hangja pedig extra izgalmasá teszi a játékot a kutyák számára. A Frisbee-hez hasonlóan jól repül és fenn marad a vízen.

5.150 Ft
Rendelhető

A Pumpkin egy tök formájú eldobható játék, amely kizárólag természetes gumiból készül. A bütykös felület jó fogást biztosít és a kutya fogazata számára is teljesen biztonságos. Könnyen tisztítható, remekül passzol a kézbe és a zsebedbe is.

3.190 Ft
Rendelhető

Ez a játék az apportírozás tanításához lett tervezve, kifejezetten kis méretű kutyák számára. A kutya könnyen megtalálja és a hozzá rögzített csomózott kötelek által jó messzire eldobható. Az sem utolsó szempont, hogy könnyen zsebre vágható.

2.590 Ft
Rendelhető

Egyedülálló alakja miatt könnyen eldobható miközben garantálja, hogy függetlenül attül, hogy hogy landol a talajon, kutyád könnyedén fel tudja kapni és már futhat is vele vissza hozzád.

4.170 Ft
Rendelhető

Kifejezetten apportírozásra lett kifejlesztve kistermetű kutyák részére. A kutya könnyen megtalálja, a hozzá rögzített kötél pedig segít abban, hogy jó messzire tudjuk eldobni.

3.550 Ft
Rendelhető

Minden kutyának van kedvenc játéka.  A Waldi könnyen válhat a te kutyád kedvencévé is, hiszen jól dobható, úszik a vízen, a kutya könnyen fel tudja kapni, miközben a füleibe rejtett csipogó szuper izgalmassá teszi a vele való játékot.

5.150 Ft
Rendelhető

A polip formájú labda remek játék az apportírozáshoz és még a gyakorlatlanok számára is nagyon könnyen eldobható. Labdaszerű alakjánál fogva könnyedén gurul a földön, a “polipkaroknak” köszönhetően pedig a kutya egyszerűen el tudja kapni és a szájába tudja venni. Sőt, a felületen lévő dudorok játék közben finoman maszírozzák a kutya ínyét.

4.490 Ft