A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk . Rendben
Termékek Menü
0

A Nagy Vizslanaptár 2018

Új év, új Vizslanaptár! Ismét keressük a Nagy Vizslanaptár szereplőit! Amennyiben szeretnéd, hogy kutyusod legyen valamelyik hónap arca és értékes nyereményekkel is gazdagabb legyen, valamint fotója kiállításra kerüljön és részt vegyen egy jótékonysági árverésen a Futrinka Egyesület javára,  úgy nincs más dolgod, minthogy feltöltöd a legjobb képét és elindítod a szereplőválogatáson. Fontos tudnivalók, nevezési feltételek! Olvasd el figyelmesen, mert a nevezéssel egyidejűleg tudomásul veszed és elfogadod az alábbiakat:

  • A fotózás Chikán Erika műtermében lesz az alábbi napokon: 2017. október  7-8.  A legfontosabb, hogy csak akkor nevezd be a kutyádat, ha a megadott napok valamelyikén  el tudod hozni a műterembe a megadott időpontban 10.00 – 16.00 között. (XIII.ker. Gömb utca 24.)
  • A nevezés és szavazás szeptember 10. 15.00 órától szeptember 20. 24.00 óráig tart. Eredményhirdetés szeptember 24-én. 
  • Nevezni és fotózásra hozni csak minden oltással rendelkező, féreghajtott, egészséges, nem tüzelő kutyát lehet. Fontos, hogy kutyusodnak ismernie kell az alapvető vezényszavakat: ül, fekszik, marad. A „marad” vezényszó ismerete és végrehajtása nagyon fontos a fotózáson.
  • A fotózáson készült minden fotó Vizslabolt Kft. tulajdonát képezik, azok felhasználásából eredő semmilyen jogdíjra a gazdi nem tart igényt, erről a helyszínen nyilatkozatot kell aláírni. A naptárban szereplő fotót nagy felbontásban megkapja a gazdi saját használatra.
  • Kategóriák: magyar rövidszőrű, drótszőrű, német csoki, német rövidszőrű spriccelt, német drótos, weimari, vizsloid (keverék, nyomokban vizslát tartalmaz), junior (bármely fajta 4 hónapos korig), senior (bármely fajta 12 év felett), angol vizsla (pointer), olasz vizsla.  
  • Szavazás. A benevezett képekre szavazatokat lehet leadni. Egy facebook profillal egy nap egyet. Tehát a verseny ideje alatt minden nap lehet szavazni egyszer.  Természetesen lehet, sőt kell is kampányolni,  gyűjtsétek a szavazatokat.
  • Zsűrizés, nyertesek kiválasztása. A végső nyertest a leadott szavazatok és a zsűri pontozása alapján választjuk ki. Minden kategóriában hirdetünk nyertest. A kategória legtöbb szavazatát kapott kutyus 2 pontot kap, a zsűritagok pedig a kategória bármely kutyájára leadhatnak szavazatot, amely 1 pontot ér. Az így legtöbb pontot gyűjtött kutyus nyeri meg a kategóriát. Holtverseny esetén a zsűri dönt.  

A zsűri tagjai:  Chikán Erika (fotográfus), Magos Judit (Demény, a kötsög gazdája), Mosó Adrienn (A Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentés elnöke), Tapasztó Sándor (FCI teljesítmény- és küllembíró, Vadászkutya mestervezető),Tollár Mónika (A Vizsla Túra alapítója), Bálint Ildikó (a Cewe képviseletében). A zsűri összes tagja természetesen vizsla gazdi.

NYEREMÉNYEK

  • Minden kategória győztes nyereménye egy Nagy Vizslanaptár 2018, egy kóstolócsomag a Visán Optimanova felajánlásával! 
  • Az összesített versenyben a legtöbb szavazatot gyűjtő versenyző 1 db 10 000 Ft-s Cewe ajándékutalványt kap, a 2-3. helyezet pedig 1-1 db 5000 Ft értékű Cewe ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb. A naptár többi szereplője egy 20%-os kedvezményre jogosító Cewe kupont kap ajándékba. 
  • Különdíj: a zsűri a teljes mezőnyből különdíjast választ, akinek a nyereménye egy 5000 Ft értékű Vizslabolt.hu ajándékcsomag. 

A Nagy Vizslanaptár 2018 fotói és az elmúlt évek Vizslanaptáraiban szereplő fotók Chikán Erika fotográfus további gyönyörű kutyás fotóival kiegészítve a Cewe támogatásával egy kiállításon vesznek részt. A kiállítás állomásai:

2017. december - Budapest

2018. január - Eger

2018. február - Szeged

2018. március - Pécs

A kiállított képek a kiállítás végén online árverezésre kerülnek a Futrinka Egyesület javára! 

 

JELENTKEZÉSHEZ KLIKK IDE 

 

Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz