A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .
Termékek Menü

A Nagy Vizslanaptár 2020

A Nagy Vizslanaptár 2020

A vizsla tökéletességét ezúttal fiatal művészek alkotásaival domborítjuk ki, fókuszban az alkotás, a művészet, a színek és a formák, melyek fontos szerepet fognak kapni a 2020-as Nagy Vizslanaptár fotóinak elkészítésénél. Gyere és legyél részese kutyáddal egy felejthetetlennek ígérkező fotósorozatnak! 

Tehát  idén is eljött a nap, ismét keressük a Nagy Vizslanaptár szereplőit! Amennyiben szeretnéd, hogy kutyusod legyen valamelyik hónap arca és értékes nyereményekkel is gazdagabb legyen, úgy nincs más dolgod, minthogy feltöltöd a legjobb képét és elindítod a szereplőválogatáson.

Fontos tudnivalók, nevezési feltételek! Olvasd el figyelmesen, mert a nevezéssel egyidejűleg tudomásul veszed és elfogadod az alábbiakat:

  • A fotózás Chikán Erika műtermében lesz az alábbi napokon: 2019. október  26-27.  A legfontosabb, hogy csak akkor nevezd be a kutyádat, ha a megadott napok valamelyikén  el tudod hozni a műterembe a megadott időpontban 10.00 – 16.00 között. (XIII.ker. Gömb utca 24.)
  • Nevezni és fotózásra hozni csak minden oltással rendelkező, féreghajtott, egészséges, nem tüzelő kutyát lehet.  Fontos, hogy kutyusodnak ismernie kell az alapvető vezényszavakat: ül, fekszik, marad. A „marad” vezényszó ismerete és végrehajtása elengedhetetlen a fotózáson.
  • A fotózáson készült minden fotó Vizslabolt Kft. tulajdonát képezik, azok felhasználásából eredő semmilyen jogdíjra a gazdi nem tart igényt, erről a helyszínen nyilatkozatot kell aláírni. A naptárban szereplő fotót nagy felbontásban megkapja a gazdi saját használatra.
  • Kategóriák: magyar rövidszőrű, magyar drótszőrű, német csoki, német rövidszőrű spriccelt, német drótos, weimari, vizsloid (keverék, nyomokban vizslát tartalmaz), junior (bármely fajta 4 hónapos korig), senior (bármely fajta 12 év felett), angol vizsla (pointer), olasz vizsla. 
  • Szavazás. A benevezett képekre szavazatokat lehet leadni. Egy facebook profillal egy kutyára egy nap egyet. Tehát a verseny ideje alatt minden nap lehet szavazni egyszer egy kutyára. Egy nap alatt viszont egy facebook profillal több kutyára is lehet szavazni. Természetesen lehet, sőt kell is kampányolni, gyűjtsétek a szavazatokat.
  • Zsűrizés, nyertesek kiválasztása. Az applikációban legtöbb szavazatot kapott kutya automatikusan bekerül a naptárba, saját kategóriájában. A többi kategória nyertesét a leadott szavazatok és a zsűri pontozása alapján választjuk ki. A kategória legtöbb szavazatát kapott kutyus 2 pontot kap, a zsűritagok pedig a kategória bármely kutyájára leadhatnak szavazatot, amely 1 pontot ér. Az így legtöbb pontot gyűjtött kutyus nyeri meg a kategóriát. Holtverseny esetén a zsűri dönt.  


A zsűri tagjai:  Chikán Erika (fotográfus), Magos Judit (Demény, a kötsög gazdája), Tapasztó Sándor (FCI teljesítmény- és küllembíró, vadászkutya mestervezető),Tollár Mónika (A Vizsla Túra alapítója), Bálint Ildikó (Cewe Magyrország), Kiss Kata (Futrinka Egyesület magyar vizsla fajtamentés csoport vezetője) , Vajda (celeb)
 

NYEREMÉNYEK

  • A kategória nyertesek (az összetett verseny első három helyezettjén kívül) nyereménye egy Nagy Vizslanaptár 2020, egy 3 kg-s Eminent táp, egy Zooro szőreltávolító, egy csomag kutyakeksz a Flash Kutyapékségtől és egy 30%-os kedvezményre jogosító Cewe vásárlási kupon. 
  • Az összesített versenyben az első helyezett díja egy 15 000 Ft-os Cewe vásárlási utalvány, egy Zooro szőreltávolító, a Flash Kutyapékségtől egy ajándék torta melyet a kutyus születésnapján készítenek el és egy 3 kg-s Eminent táp.
  • Az összesített versenyben a második helyezett díja egy 10 000 Ft-os Cewe vásárlási utalvány, egy Zooro szőreltávolító, 2 db 150 gr-os kutyakeksz a Flash Kutyapékségtől és egy 3 kg-s Eminent táp.
  • Az összesített verseny a harmadik  helyezett díja egy 5 000 Ft-os Cewe vásárlási utalvány, egy Zooro szőreltávolító,  1 db 150 gr-os kutyakeksz és egy fahéjas csiga a Flash Kutyapékségtől , valamint egy 3 kg-s Eminent táp.

 

JELENTKEZÉSHEZ KLIKK IDE