x
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .
Termékek Menü

Acana tápok a Vizslaboltban

A kanadai Champion Petfoods speciális eledelek gyártójaként a kiváló minőségre helyezi a hangsúlyt több mint negyed évszázada. A "biológiai szükségleteknek megfelelő" koncepció a szárazeledelek egy új kategóriáját képviseli, azaz úgy kell táplálni kedvenceinket, ami megfelel az anatómiai felépítésüknek és az újrafelfedezett, természetes étrendnek. Az általuk használt összetevők is teljesen eltérőek. Nem használnak árutőzsdén vásárolt és többszörös feldolgozáson átesett alapanyagokat, kizárólag a gyárat körülvevő mezőgazdasági régió, a több ezer tó és a Csendes-óceán által biztosított élelmiszerek képezik az ACANA alapját. A húsféleségek emberi fogyasztásra alkalmasak, és legnagyobb részük MINDEN NAP FRISSEN érkezik.Az egyedi gyártástechnológia és a kiemelkedő innovációs képességük számos jelentős elismerést szerzett az iparágban nemzetközi szinten is. 

A több mint 50 országban forgalmazott ACANA termékek minőségét a kanadai Kormány igazolja és folyamatosan ellenőrzi, továbbá a márka megfelel az összes nemzetközi, kisállateledelekre vonatkozó előírásnak.

Rendezés:
Rendelhető

Az összes fajta részére bármely életszakaszban. Észak-Vancouver-sziget partjainál fenntartható halászati módszerrel fogott halakból készül, melyeket FRISSEN és EGÉSZBEN azonnal feldolgozásra szállítanak.

5.225 Ft
Rendelhető

Az Acana Yorkshire Pork egy teljes értékű, gabonamentes száraz kutyatáp az összes fajta részére bármely életszakaszban. Tápanyag-allergia gyanúja esetén, eliminációs diétához is kiválóan alkalmas az egyfehérjés termék.

5.765 Ft
Rendelhető

Az összes fajta részére bármely életszakaszban. Az ACANA Classic Red fűvel táplált bárányból, Angus marhából és Yorkshire sertésből készül. 

5.225 Ft
Rendelhető

Az összes fajta részére bármely életszakaszban. A vadon élő rokonhoz hasonlóan, a kutyád egy ragadozó. Tápanyag-szükségletét az egész zsákmányállat elégíti ki, azaz biológiai szükséglete a sokféle húsban bőséges étrend.

4.814 Ft
Rendelhető

Összes fajta részére bármely életszakaszban. ACANA Prairie Poultry szabadon tartott csirkéből és pulykából, továbbá mélyalmos tojásból.

4.144 Ft
Rendelhető

A biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel közepes testű kölyökkutyák számára (9-25 kg felnőtt súly között) - csirkehús, lepényhal, gyümölcs, zöldség.

5.225 Ft
Rendelhető

Gabonamentes, a biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel bármely kutyafajtának, az összes életszakaszban. Marhahús, bárányhús, bölényhús.

6.666 Ft
Rendelhető

A biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel nagy testű kölyökkutyák számára (25 kg felnőtt súly felett) - csirkehús, lepényhal, gyümölcs, zöldség.

19.457 Ft
Rendelhető

Gabonamentes, a biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel bármely kutyafajtának, az összes életszakaszban. Lazac, lepényhal, hering. Allergiás kutyáknak kiváló választás.

6.125 Ft
Rendelhető

A biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel nagytestű felnőtt kutyák számára - 1 éves kortól, 25 kg felett - csirkehús, tojás, lepényhal, zöldség, gyümölcs.

18.468 Ft
Rendelhető

A biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel munkakutyák számára - csirkehús, tojás, lepényhal, zöldség, gyümölcs, párolt zab

19.098 Ft
Rendelhető

A biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel idős kutyák számára, 7 éves kor felett, az összes fajta részére . Izületvédő glükozamin és kondroitin tartalommal.

5.225 Ft
Rendelhető

Túlsúlyos kutyák számára tökéletes diétás eledel a hatékony fogyókúrához. A biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel felnőtt kutyák számára, összes fajta részére . 

5.225 Ft
Rendelhető

Gabonamentes, a biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel bármely kutyafajtának, az összes életszakaszban. Bárány, kacsa, tojás, süllő, kacsazsír, báránymáj.

6.306 Ft
Rendelhető

Gabonamentes, a biológiai szükségletekenek megfelelő szárazeledel bármely kutyafajtának, az összes életszakaszban. Csirke és pulyka, tojás, süllő, zöldség, gyümölcs.

5.045 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz