A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .
Termékek Menü

Platinum Natural

A PLATINUM külön úton jár

A világon egyedüli gyártóként mi legalább 70% friss húst használunk. Ehhez adjuk hozzá a könnyen emészthető összetevőket, mint például a rizst, kukoricát és/vagy burgonyát, valamint hidegen sajtolt olajokat, gyógynövényeket, ásványi anyagokat és vitaminokat.
És: egyedüli gyártóként a friss húsban meglévő nedvességtartalom miatt teljes mértékben mellőzni tudjuk a víz hozzáadását, és a húst tápanyagkímélő módon, kizárólag saját húslében pároljuk. Így biztosítjuk a PLATINUM kutyatápok prémium minőségét.

Egyáltalán nem száraz
A saját húslében történő párolás és az ezt követően szobahőmérsékleten zajló lassú és kímélő szárítás következtében a PLATINUM száraz kutyatápoknak magasabb a nedvességtartalma, mint a hagyományos szárazeledeleknek.
A 18 %-os maradék nedvességgel, mely színtiszta húsléből áll, a PLATINUM egyáltalán nem száraz. Ez jelentősen hozzájárul az ízélményhez. Vevőink azt szokták mondani, hogy a PLATINUM a szaftos száraztáp.

PLATINUM receptúra

  • Legalább 70% friss hús értékes fehérjékkel, ahogy a természetben előfordulnak
  • Rizs és burgonya, mint kiváló minőségű, teljesen hozzáférhető alapanyagok, adják a szénhidrát tartalmat.
  • Hidegen sajtolt olajok az optimális zsíregyensúlyért, zöldségek természetes antioxidánsokkal.
  • Sarsaparilla gyökér, zöldhéjú kagyló kivonat és sok más értékes gyógynövény és vitamin
Rendezés:
Rendelhető
A MENU Pure Fish egy teljesértékű nedves kutyatáp, mely a legjobb minőségű alapanyagokból készül. 49% friss pisztráng, 17% friss tonhal és 17% friss szardínia felhasználásával. 
685 Ft
Rendelhető
A MENU Beef + Chicken egy teljesértékű nedves kutyatáp, mely a legjobb minőségű alapanyagokból készül. 48% friss csirkehús, 35% friss marhahús felhasználásával.
685 Ft
Rendelhető
A MENU Iberico + Turkey egy teljesértékű nedves kutyatáp, mely a legjobb minőségű alapanyagokból készül. 42% friss pulykahús, 35% friss ibériai sertéshús felhasználásával.
685 Ft
Rendelhető
A MENU Puppy Chicken egy teljesértékű nedves kutyatáp kölyökkutyák részére, mely a legjobb minőségű alapanyagokból készül, 84% friss csirkehús felhasználásával. 
685 Ft
Rendelhető

Szuperprémium táp felnőtt kutyáknak 70% friss bárányhússal. Kiszerelések: 1,5 kg, 5 kg, 2x5 kg, 3x5kg, 4x5kg.  Kattintson a részletekre. 

 

3.900 Ft
Rendelhető
Szuperprémium táp felnőtt kutyáknak 70% ibériai sertéshúsból. Kiszerelések: 1,5 kg, 5 kg, 2x5 kg, 3x5kg, 4x5kg.  Kattintson a részletekre. 

 

3.490 Ft
Rendelhető
Szuperprémium táp kölyökkutyáknak 73% friss csirkehússal. Kiszerelések: 1,5 kg, 5 kg, 2x5 kg, 3x5kg, 4x5kg.  Kattintson a részletekre. 

 

3.290 Ft
Rendelhető
Szuperprémium táp felnőtt kutyáknak 70% friss csirkehússal. Kiszerelések: 1,5 kg, 5 kg, 2x5 kg, 3x5kg, 4x5kg.  Kattintson a részletekre. 

 

2.990 Ft
Rendelhető

Platinum MENU Pulyka+Lazac értékű eledel felnőtt kutyák számára, mely megfelel minden korú és fajtájú kutyának, köszönhetően a természetes és egészséges összetevőknek és a könnyű emészthetőségnek.

685 Ft
Rendelhető

Platinum MENU Csirke teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára, mely megfelel minden korú és fajtájú kutyának, köszönhetően a természetes és egészséges összetevőknek és a könnyű emészthetőségnek.

685 Ft
Rendelhető
Platinum MENU Hal+Csirke egészséges nedves kutyatáp a természetesen egészséges táplálkozásért, legalább 83% friss húsból / friss halból – bármely korú és fajtájú kutyának.
685 Ft
Rendelhető
Platinum Click-Bits Chicken+Lamb / Csirke+Bárány: Egészségesen alacsony zsírtartalmú jutalomfalatok az étkezések közti időszakokra, melyek bármilyen korú vagy fajtájú kutyának megfelelnek.
1.611 Ft
Rendelhető
Platinum Fit-Sticks Chicken+Rabbit / Csirke+Nyúl: Egészségesen alacsony zsírtartalmú jutalomfalatok az étkezések közti időszakokra, melyek bármilyen korú vagy fajtájú kutyának megfelelnek.
1.611 Ft
Rendelhető
Platinum Fit-Sticks Chicken+Lamb / Csirke+Bárány: Egészségesen alacsony zsírtartalmú jutalomfalatok az étkezések közti időszakokra, melyek bármilyen korú vagy fajtájú kutyának megfelelnek.
1.611 Ft
Rendelhető
Szuperprémium táp felnőtt kutyáknak 70% marhatúsból. Kiszerelések: 1,5 kg, 5 kg, 2x5 kg, 3x5kg, 4x5kg.  Kattintson a részletekre. 

 

9.750 Ft
Rendelhető
Szuperprémium táp felnőtt kutyáknak 70% marhatúsból. Kiszerelések: 1,5 kg, 5 kg, 2x5 kg, 3x5kg, 4x5kg.  Kattintson a részletekre. 

 

18.190 Ft