A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .
Termékek Menü

Visán Evoque eledelek a Vizslaboltban

Az Evoque az egészséges eledel kedvenceinknek szemlélet eredménye, mely természetes alapanyagokon alapszik. Egy szemlélet, mely megpróbál hosszú és egészséges életet biztosítani a kutyáknak. Azért, hogy ezt megvalósítsuk, állatorvosaink egy egyedi formulát fejlesztettek ki, mely alkalmazkodik kedvenceink egészségének szükségleteihez minden életszakaszban.
TERMÉSZETES ALAPANYAGOK
Minden zsák Evoque-ban benne vannak a vitaminok, az ásványi anyagok és az antioxidánsok, melyek regenerálják a kedvencek szervezetét, és mindezt úgy, hogy nem kell lemonadni a természetes ízekről, valamint a hús,a hal, a zöldségek és a gyümölcsök frisseségéről.
Az alapanyagok miatt, amiket használunk a formulákban, emelkednek ki más tápok közül az Evoque termékek. Használunk fehér halat, csirkét, bárányt, friss vaddisznóhúst és friss pulykahúst. Ezen összetevők kombinációja és a hozzáadott természetes ízesítők teszik az Evoque termékeket magas minőségűvé és ízletes eledellé.
Rendezés:
Raktáron
Teljes értékű gabonamentes eledel vaddisznó- és bárányhússal, közepes (12 hónapos kortól) és nagytestű (18 hónapos kortól) felnőtt kutyák számára.
3.299 Ft
Raktáron
Teljes értékű gabonamentes eledel vaddisznó- és bárányhússal, közepes (2-12 hónapos kor között) és nagytestű (2-18 hónapos kor között ) kölyök kutyák számára.
3.671 Ft
Raktáron
Teljes értékű gabonamentes eledel fehér hallal közepes (12 hónapos kortól) és nagytestű (18 hónapos kortól) felnőtt kutyák számára.
3.552 Ft
Raktáron
Teljes értékű gabonamentes eledel vaddisznó- és bárányhússal kistestű kölyök kutyáknak 2-10 hónapos kor között
3.624 Ft
Raktáron
Teljes értékű gabonamentes eledel fehér hallal kistestű felnőtt kutyák számára 10 hónapos kortól.
3.720 Ft
Raktáron
Teljes értékű gabonamentes eledel vaddisznó- és bárányhússal kistestű felnőtt kutyák számára 10 hónapos kortól. 
3.373 Ft
Árukereső.hu Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz