A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .
Termékek Menü

Visán Evoque eledelek a Vizslaboltban

Az Evoque az egészséges eledel kedvenceinknek szemlélet eredménye, mely természetes alapanyagokon alapszik. Egy szemlélet, mely megpróbál hosszú és egészséges életet biztosítani a kutyáknak. Azért, hogy ezt megvalósítsuk, állatorvosaink egy egyedi formulát fejlesztettek ki, mely alkalmazkodik kedvenceink egészségének szükségleteihez minden életszakaszban.
TERMÉSZETES ALAPANYAGOK
Minden zsák Evoque-ban benne vannak a vitaminok, az ásványi anyagok és az antioxidánsok, melyek regenerálják a kedvencek szervezetét, és mindezt úgy, hogy nem kell lemonadni a természetes ízekről, valamint a hús,a hal, a zöldségek és a gyümölcsök frisseségéről.
Az alapanyagok miatt, amiket használunk a formulákban, emelkednek ki más tápok közül az Evoque termékek. Használunk fehér halat, csirkét, bárányt, friss vaddisznóhúst és friss pulykahúst. Ezen összetevők kombinációja és a hozzáadott természetes ízesítők teszik az Evoque termékeket magas minőségűvé és ízletes eledellé.
Rendezés:
Raktáron
NAGY KISZERELÉS AJÁNDÉK 2 KG TÁPPAL 
Teljes értékű gabonamentes eledel vaddisznó- és bárányhússal, közepes (12 hónapos kortól) és nagytestű (18 hónapos kortól) felnőtt kutyák számára.
3.468 Ft
Raktáron
NAGY KISZERELÉS AJÁNDÉK 2 KG TÁPPAL. 
Teljes értékű gabonamentes eledel vaddisznó- és bárányhússal, közepes (2-12 hónapos kor között) és nagytestű (2-18 hónapos kor között ) kölyök kutyák számára.
3.792 Ft
Raktáron
NAGY KISZERELÉS AJÁNDÉK 2 KG TÁPPAL.
Teljes értékű gabonamentes eledel fehér hallal közepes (12 hónapos kortól) és nagytestű (18 hónapos kortól) felnőtt kutyák számára.
3.696 Ft
Raktáron
NAGY KISZERELÉS AJÁNDÉK 1 KG TÁPPAL 
Teljes értékű gabonamentes eledel vaddisznó- és bárányhússal kistestű kölyök kutyáknak 2-10 hónapos kor között
3.828 Ft
Raktáron
NAGY KISZERELÉS AJÁNDÉK 1 KG TÁPPAL 
Teljes értékű gabonamentes eledel fehér hallal kistestű felnőtt kutyák számára 10 hónapos kortól.
3.828 Ft
Raktáron
NAGY KISZERELÉS AJÁNDÉK 2 KG TÁPPAL 
Teljes értékű gabonamentes eledel vaddisznó- és bárányhússal kistestű felnőtt kutyák számára 10 hónapos kortól. 
3.540 Ft