A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .
Termékek Menü

Támogasd a Futrinka Egyesület védenceit

A Futrinka Egyesület 7 évvel ezelőtt, 2006-ban alakult. Az Egyesület három fajtamentő csoporttal – magyar vizsla, német dog, tacskó –, illetve egy esélytelen, hátrányos helyzetű keverék és fajtatiszta kutyákon segítő ún. alap tevékenységi csoporttal rendelkezik. Összesen évente több mint 350 kutyának adunk új esélyt.

Évről évre egyre több és több magyar vizslának, típusos vizsla keveréknek kell segítséget nyújtanunk. 2014-ben 523 magyar vizsla, német vizsla és típusos vizsla keverék volt a gondozásunkban. Sajnos már a magyar vizslák is nagy számban kóborolnak az utcán, kerülnek be gyepmesteri telepekre, menhelyekre. Sok vizslát pedig saját gazdája bíz a fajtamentők gondjaira, mert ráébred, hogy a fajta jellegzetes tulajdonságai miatt ez a fajta kutya nem neki való. A felelőtlen szaporítás miatt sokkal több vizsla születik, mint amennyinek felelős gazdát lehetne találni egy életre szólóan Magyarországon. Ezért védenceink egy része, német partnerszervezeteink segítségével, külföldön talál új, szerető gazdára.Fórumaink, ahol naprakész információ található vizsláinkról és a többi mentvényünkről: www.futrinkautca.hu    www.facebook.com/magyarvizslasos

KÖSZÖNJÜK, HOGY ADOMÁNYODDAL TÁMOGATOD MUNKÁNKAT ÉS VÉDENCEINKET!

FIGYELEM! Amennyiben csak tápadományt vásárolsz, úgy fizetési módnak csak bankkártyás fizetést vagy banki átutalást választhatsz. 

Rendezés:
Raktáron

5, 10 vagy 20 kg tápadomány, melyet a Vizslabolt juttat el az adott szervezetnek. 

1.500 Ft
Raktáron

6 db nagy konzerv adomány, melyet a Vizslabolt juttat el a Futrinka Egyesületnek.

1.800 Ft
Raktáron

Adomány csomag a Futrinka Egyesületnek: 10 kg táp + 2 pipetta Bob Martin Spot On külső parazita ellenes szer.

4.000 Ft
Raktáron

Adomány csomag a Futrinka Egyesületnek: 5 kg táp + 1 pipetta Bob Martin Spot On külső parazita ellenes szer

2.000 Ft
Raktáron

Adomány csomag a Futrinka Egyesületnek: 20 kg táp + 4 pipetta Bob Martin Spot On külső parazita ellenes szer.

8.000 Ft