A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .

Farkaskonyha Zöldike zöldség mix 500g

3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)
Cikkszám: FK822500
Oldd meg praktikusan, macera nélkül a rost bevitelt: sárgarépa, cékla, paszternák, zeller és parajlevél keverékéből álló zöldségmix aprítva - a jobb emészthetőségért. Gabona és burgonya nélkül, kíméletesen szárított zölségmix barf étrendhez, házi koszthoz.
Szerezhető hűségpontok: 32
Gyártó: Farkaskonyha
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A Zöldike  gazdag vitamin és ásványianyag tartalmú  szárított zöldségekből  gondosan összeállított zöldség mix. Tartalmaz sárgarépát, céklát, paszternákot, zellert és parajlevelet. 

BARF étrend esetén a ballasztanyagok biztosításához elengedhetetlenek a zöldségek.  

A kutyák, egészséges étrendjéhez a hús mellett hozzátartoznak a zöldségek is, hiszen ha vadon élnének, és lehetőségük lenne rá, megennék a zsákmányállataik gyomortartalmát is, amely nyilvánvalóan tartalmaz növényi eredetű összetevőket - zöldséget, gabonát is. 

A szárított zöldségeink úgy készülnek, hogy a zöldségekből alacsony hőmérsékleten történő szárítással kivonják a vizet.  A víz elillan, megmarad viszont a zöldségek vitamin és ásványianyag tartalmának legnagyobb része.

Vízelvonás hatására szerencsére nem változik meg a zöldség szerkezete, ezért víz hozzáadásával a szárított termékek újra az eredetit megközelítő állapotúak lesznek.

A Farkaskonyha által forgalmazott szárított zöldségek pici, 2-4 mm méretű dara formában kerülnek a zacskókba, a minél könnyebb emészthetőség érdekében. 

  • Gazdag vitamin és ásványianyag tartalmú
  • BARF étrend esetén a ballasztanyagok biztosításához elengedhetetlenek a zöldségek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!