A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .

Greenman

Greenman termékek által alkalmazott technológia, a Greenman Probiotikus Technológia, amely több évtized alatt a világ számos országában már bizonyított, kiváló eszköz mindezek megvalósítására. Olyan módszert kínálnak mind az ipar mind a magánháztartások számára, amely egészség- és környezetkárosítás nélküli megoldást nyújt számos korábban megoldhatatlan, vagy csak vegyszeresen, költségesen megoldható problémára, így kedvenceink szempontjából is.

Választási lehetőséget kínál azoknak akik hajlandóak felelősséget vállalni mindennapi tetteikért, felismerik azt, hogy az egyéni szerepvállalás kiinduló lépése a nagyobb változásoknak, amelyek megőrzik, sőt talán javítják is környezetünk állapotát, biztosítva a jövőt unokáink és az ő unokáik számára.

Reméljük, hogy az általuk képviselt Greenman Probiotikus Technológiában rejlő lehetőségeket és erőket minél szélesebb körben felismerik hazánkban is, és munkájukkal hozzájárulhatnak egyrészt országunk, másrészt bolygónk biztonságosabbá, élhetőbbé tételéhez, fennmaradásához és az emberi faj és kedvenceink életminőségének javításához, fenntartásához.

Az Greenman Probiotikus Technológia jótékony hatású, válogatott mikróbák természetes erejét hasznosítja. Alkalmazása teljesen új dimenziókat nyit meg az élet számos területén. Hatására környezetünk (állataink, növényeink, termőtalajunk, vizeink) és mi magunk is egészségesebbé, energikusabbá válhatunk. A módszer egyedülállósága, hatékonysága és veszélytelensége amerikai, ázsiai és európai kutatások során mintegy két évtized alatt széles körben bebizonyosodott. Greenman Probiotikus technológiának nevezzük azt a mikroorganizmus keveréket, amely különféle, a természetből izolált, gondosan kiválasztott, egészségre ártalmatlan, ugyanakkor az élet számos területén hasznos mikróbákból áll.

A 80-as évek elején Teuro Higa japán professzor állította össze ezt a mikróba keveréket, mintegy 20 évig tartó kutatómunka eredményei alapján. Az ebben található mikroorganizmusokat úgy válogatta össze, hogy aerob és anaerob fajok együtt, egy közös anaerob tenyészetben, egymást kölcsönösen segítve, képesek legyenek fennmaradni és szaporodni. Ez az együttműködés természetes körülmények között (talajban, vízben, levegőben, bomló anyagban) sem ismeretlen, hiszen a mikroorganizmusok különböző fajai egymástól és más élő szervezetektől nem elszigetelten, nem tiszta tenyészetekben (mint a laboratóriumokban), hanem kevert társulásokként fordulnak elő.

A Greenman Probiotikus mikróba keverék jótékony hatású mikroorganizmusai tudományos bizonyítékokkal alátámasztva, külön-külön már régóta állandó segítői az élelmiszeriparnak, a mezőgazdaságnak és az orvostudománynak, így együtt, közösséget alkotva pedig sokkal hatékonyabban fejtik ki előnyös tulajdonságaikat, éppen ezért sikeresen alkalmazhatók mind a mezőgazdaság, mind a környezetvédelem különféle területein.

Az SCD Probiotikus mikroorganizmusokat gyártó cég a Sustainable Community Development (SCD) LLC. cég (USA) az NSF International Awards Good Manufactoring Practices (GMP) ( www.nsf.org ) szervezet által hitelesített.
Az SCD Probiotikus mikroorganizmusok az amerikai OMRI – Organic Materials Review Institute  www.omri.org  által engedélyezett anyagok listáján szerepelnek.

Rendezés:

Greenman Macska Szőrzetápoló 250ml

Raktáron
Macska szőrzetápoló
2.990 Ft

Greenman Aquastone 250ml

Raktáron
Akvárium vízkezelő.
1.990 Ft

Greenman Ketrec,Kalitka,Terrárium Szagtalanító 200ml

Raktáron
Ketrec, kaltika és terrárium szagtalanító.
2.990 Ft

Greenman Freshaqua 250ml

Raktáron
Természetes élőflórás koncentrátum akváriumokba.
2.690 Ft

Greenman Pond 500ml

Raktáron
Tóápoló és algásodást szabályozó koncentrátum.
2.390 Ft

Greenman Kennel Kleaner 500ml

Raktáron
Kennel tisztító folyadék.
2.990 Ft

Greenman Kisállat Lakhely Szagtalanító Por 70g

Raktáron
Kisállat lakhely szagtalanító por
1.090 Ft

Greenman Macskaalom Szagtalanító 200ml

Raktáron
Macskaalom szagtalanító lakásban élő macskáknak.
2.990 Ft