Jelentkezz tesztelőnek és turbózd fel a takarítást otthon!

A Thomas takarítógép kifejezetten kutyás és cicás lakások, belső terek takarítására készült. Nekünk már volt szerencsénk tesztelni, erről ITT írtunk. Nemcsak az összeszedett szőrmennyiségen, de a szőnyegből kijövő kosz mennyiségén is nagyon meglepődtünk! Mert hiszen minden nap porszívózunk! Hogy lehet ez mégis?

Erről írunk még egy kicsit lejjebb, de mielőtt belemennénk a részletekbe muszáj azonnal megosztanunk, hogy most TE IS KIPRÓBÁLHATOD a Thomas Aqua+ Pet&Family takarítógépet teljesen ingyen! Két szerencsés nyertes két héten át tisztíthatja a kárpitokat, a szőnyegeket vagy akár a kutyaágyat! A teszt hét végén csak egy rövid beszámolót kérünk tőled és amennyiben örök szerelembe esel a Thomas takarítógéppel (nagy esélyed van rá) kedvezményes áron meg is tudod majd vásárolni! A jelentkezés módját a cikk végén találod.

Ne hidd, hogy csak szőrből van sok a lakásban

Tetszik, nem tetszik, egy kutya azon kívül, hogy hullajtja a szőrét a lakásban, sokkal több koszt és port behoz, mint gondolnánk. A legtöbb kutyát nem fürdetik minden nap – és ez így is van jól – de gondoljunk csak bele, egy sima séta-futi-játék program alatt mennyi por és kosz ülhet meg a bundáján, amit talán észre sem veszünk.  Nemhogy nem veszünk észre, hanem nyugodtan ülünk a kanapén, hiszen nálunk minden nap megy a porszívó, minden oké. Egészen addig, amíg egyszer át nem mész a szőnyegen egy takarítógéppel. Megdöbbentő az eredmény. Egy kutyás háztartásban tehát extra nehéz megoldani a feladatot tökéletesen, de a Thomas Aqua+ Pet&Family készülékkel ez most már egyáltalán nem lehetetlen.

Porszívó vs. takarítógép

Amikor takarítógépről beszélünk, elképzelünk egy négy keréken guruló térdig érő tartályos monstrumot, amit eltenni sem tudunk sehová és biztos, hogy nem szedjük elő hetente szőnyeget pucolni. Egy sima porszívó viszont lehet, hogy képes baromi jól szívni, de nem mossa ki a szőnyeget. Na és akkor itt jön a Thomas Aqua+ Pet&Family csavar, merthogy ez a gép egy porszívó testébe bújtatott komplett takarítógép. De ami a legjobb, hogy az ára is inkább egy porszívóéra emlékeztet, nem egy takarítógépére.

Aqua+ technológia – hókuszpókusz, vagy tényleg működik

Mivel kipróbáltuk a Thomas Aqua+ Pet&Familyt, így bátran állíthatjuk, hogy az Aqua+ technológiának köszönhetően nem csak a padló és szőnyeg lesz tiszta, hanem a LEVEGŐ is. Az történik ugyanis, hogy amit felporszívózól, az egy úgynevezett AquaBOX szűrőbe, egy speciális víztartályba kerül. Ez a tartály pedig megköti a vízben a port, allergéneket, pollent, szennyeződéseket, állati szőr és szagrészecskéket így azok nem jutnak vissza a levegőbe. Ez a technológia egyébként kiváló az allergiásoknak is, hiszen friss, tiszta levegő marad a porszívózás után. Az Aqua+ technológia tehát nagyon is működik.

Minden, amit akartok

A szőreltávolító turbo keféről, a kárpittisztítási lehetőségekről és a Thomas Aqua+ Pet&Family összes fantasztikus képességéről ITT olvashatsz bővebben. De ha már nem csak olvasgatni akarsz, hanem végre a kezedbe akarod fogni Thomast és ki akarod próbálni, akkor nincs más dolgod, minthogy írsz egy e-mailt az info@vizslabolt.hu címre, a tárgyba annyit írj: THOMAS A BARÁTOM a levélben pedig add meg nevedet, kutyáid-cicáid számát, lakásod/házad méretét, elérhetőségedet és egyetlen sorban írd meg nekünk, miért szeretnéd kipróbálni a Thomas Aqua+ Pet&Family takarítógépet. Mi pedig kisorsoljuk azt a szerencsést, aki egy hétig tesztelheti Thomast, a kutyás háztartások legjobb barátját.

Jelentkezési határidő: 2021. július 2. 17.00 óra. (meghosszabbítva július 9. 17.00 óra) Sorsolás és eredményhirdetés: 2021. július 5. hétfő. (meghosszabbítva: július 12. hétfő) A nyerteseket e-mailen értesítjük. A készüléket házhoz szállítjuk, a teszt készülék átvétele kölcsönadási szerződés aláírásához kötött.