A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .

Greenman Probiotikus Technológia

Greenman termékek által alkalmazott technológia, a Greenman Probiotikus Technológia, amely több évtized alatt a világ számos országában már bizonyított, kiváló eszköz mindezek megvalósítására. Olyan módszert kínálnak mind az ipar mind a magánháztartások számára, amely egészség- és környezetkárosítás nélküli megoldást nyújt számos korábban megoldhatatlan, vagy csak vegyszeresen, költségesen megoldható problémára, így kedvenceink szempontjából is.

Az Greenman Probiotikus Technológia jótékony hatású, válogatott mikróbák természetes erejét hasznosítja. Alkalmazása teljesen új dimenziókat nyit meg az élet számos területén. Hatására környezetünk (állataink, növényeink, termőtalajunk, vizeink) és mi magunk is egészségesebbé, energikusabbá válhatunk. A módszer egyedülállósága, hatékonysága és veszélytelensége amerikai, ázsiai és európai kutatások során mintegy két évtized alatt széles körben bebizonyosodott. Greenman Probiotikus technológiának nevezzük azt a mikroorganizmus keveréket, amely különféle, a természetből izolált, gondosan kiválasztott, egészségre ártalmatlan, ugyanakkor az élet számos területén hasznos mikróbákból áll.

Választási lehetőséget kínál azoknak akik hajlandóak felelősséget vállalni mindennapi tetteikért, felismerik azt, hogy az egyéni szerepvállalás kiinduló lépése a nagyobb változásoknak, amelyek megőrzik, sőt talán javítják is környezetünk állapotát, biztosítva a jövőt unokáink és az ő unokáik számára.

Reméljük, hogy az általuk képviselt Greenman Probiotikus Technológiában rejlő lehetőségeket és erőket minél szélesebb körben felismerik hazánkban is, és munkájukkal hozzájárulhatnak egyrészt országunk, másrészt bolygónk biztonságosabbá, élhetőbbé tételéhez, fennmaradásához és az emberi faj és kedvenceink életminőségének javításához, fenntartásához.

Rendezés:

Greenman természetes élőflórás probiotikum kutyáknak 250 ml

Rendelhető
Természetes élőflórás probiotikum kutyáknak, mely optimalizálja az emésztőrendszer folyamatait, támogatja a bélflóra működését. Mikor javasoljuk használatát? Antibiotikum kúra után, valamint tápváltáskor, de általános immunerősítés céljából is adható, ugyanis segíti az eledel hasznosítását. 
Ennyi időre elég: pl. 10 kg-os kutyusnak 40 napnyi adag
1.290 Ft

Greenman Kennel tisztító, szagtalanító spray 500 ml

Rendelhető
Baktériumkultúrás fekhely és kutyaól szagtalanító spray. Természetes kutya fekhely és kutyaól szagtalanító spray, mely probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók elszaporodása ellen és megszünteti a kellemetlen szagokat. 
2.190 Ft

Greenman probiotikumos bőr- és szőrápoló spray kutyáknak 250 ml

Rendelhető
100%-ban természetes összetevői mellett jótékony hatású, probiotikus mikroorganizmusok millióit tartalmazza, mely segíti a sérülések gyógyulását, fertőzések megszüntetését és az irritált részek vakarásának abbahagyását! A készítmény használatát allergia által okozott bőrproblémák, irritált testrészek, sebek, fertőzések (pl.: fül, redő) kezelésére, gyulladáscsökkentésére javasoljuk!
2.590 Ft

Greenman probiotikumos bőr- és szőrápoló spray macskáknak 250 ml

Rendelhető
100%-ban természetes összetevői mellett jótékony hatású, probiotikus mikroorganizmusok millióit tartalmazza, mely segíti a sérülések gyógyulását, fertőzések megszüntetését és az irritált részek vakarásának abbahagyását! A készítmény használatát allergia által okozott bőrproblémák, irritált testrészek, sebek, fertőzések (pl.: fül, redő) kezelésére, gyulladáscsökkentésére javasoljuk!
2.590 Ft

Greenman baktériumkultúrás macskaalom szagtalanító spray 250 ml

Rendelhető
Természetes macskaalom szagtalanító spray, mely probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók elszaporodása ellen és megszünteti a kellemetlen szagokat. 
2.390 Ft