A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .

Major Dog

Az első kutyajáték család, amely TÜV tanúsítvánnyal is rendelkezik!

A Major Dog kutyakiképzőkkel és gazdikkal együtt dolgozta ki a speciális kutyajáték és kiképző termékcsaládját, hogy támogassa a kutyák játékos tanítási lehetőségét. Mindegyik termék több éves fejlesztés, tesztelés, felülvizsgálat fázisokon ment keresztül, hogy végül megfeleljen a legkiválóbb minőséget és funkciót előtérbe helyező követelményeknek.

A kutyakiképzésre fejlesztett játékaink az elsők a piacon, amelyek TÜV minőségbiztosítási tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Minden termékünk a gyerekjátékok előírásai szerint került bevizsgálásra. A Major Dog játékok kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagok felhasználásával készülnek. Kialakításuk során elsődleges szempont volt, hogy megfeleljenek a kutyák speciális igényeinek.
A Major Dog játékok elkísérik a kutyusokat és gazdijukat minden közös programjukon, mivel nem csak, hogy könnyű őket zsebre vágni, de könnyen tísztíthatók. A Major Dog célja, hogy segítse a gazdikat abban, hogy legyen bár kutyájuk aprócska vagy óriás, érezzék magukat minél jobban a játék és a kiképzés során.

Rendezés:

Major Dog - Snack egg - nagy

Rendelhető

A jutalomfalatos tojás kitűnő szórakozást nyújt kutyád számára. Megtöltheted száraz jutalomfalatokkal, amelyek játék közben kipotyognak belőle. A tojás belseje egy labirintushoz hasonlít, így mindig csak pár szem esik majd  ki. A folyamatos jutalmazásnak köszönhetően kutyád még lelkesebben fog játszani.

5.790 Ft

Major Dog - Food Dummy - nagy

Rendelhető

A Food Dummy-t megtöltheted finomságokkal, hiszen belseje mosható béléssel rendelkezik, tépőzárral zárható. A hozzá rögzített kötél pedig segít abban, hogy jó messzire tudjuk eldobni, még jobb szórakozást biztosítva kutyánknak. Ráadásul a jutalomfalatot kutyánk egyenesen a Dummy-ból fogyaszthatja el. BARF szerint etetett kutyusoknak is kiváló eszköz lehet.

4.490 Ft

Major Dog - Frisbee

Rendelhető

A Frisbee nem csupán egy vices játék, hanem remek eszköz arra, hogy megtanítsd kutyádat arra, hogy reptében el tudja kapni. A műanyag játékokkal szemben a Frisbee erős, mégis puha anyaga nem okoz sérülést a kutya szájában. A középső részben elrejtett csipogó hangja pedig még izgalmasabbá teszi a játékot a kutyák számára.

4.170 Ft

Major Dog - Waldi - nagy

Rendelhető

Minden kutyának van kedvenc játéka.  A Waldi könnyen válhat a te kutyád kedvencévé is, hiszen jól dobható, úszik a vízen, a kutya könnyen fel tudja kapni, miközben a füleibe rejtett csipogó szuper izgalmassá teszi a vele való játékot.

6.750 Ft

Major Dog - Tiger

Rendelhető

A Tigris nevéhez méltóan erős ugyanakkor nagyon szórakoztató játék, alakjának és a kapcsolt fogórésznek köszönhetően könnyen messzire eldobható. A plüss felületek különösen motiválóak a fiatal kutyák számára.

5.780 Ft

Major Dog - Buoy Dummy - nagy

Rendelhető

Ez a Dummy kifejezetten a vízből történő apportírozásra lett kifejlesztve. Úszik a vízen, a kutya könnyen megtalálja. A hozzá rögzített kötél pedig segít abban, hogy jó messzire tudjuk eldobni.

5.150 Ft

Major Dog - Whirl - nagy

Rendelhető

Egyedülálló alakja miatt könnyen eldobható miközben garantálja, hogy függetlenül attül, hogy hogy landol a talajon, kutyád könnyedén fel tudja kapni és már futhat is vele vissza hozzád

6.100 Ft

Major Dog - Frisbee Mini

Rendelhető

A Frisbee Mini elsősorban apportírozós játékokhoz lett kifejlesztve, kifejezetten a kistestű kutyák számára. A középső részben elrejtett csipogó  hangja pedig még izgalmasabbá teszi a játékot a kutyák számára.

2.590 Ft

Major Dog - Barbell - nagy

Rendelhető

Ideális játék apportírozáshoz. Erős és tartós anyagból készül.

Anyaga: természetes gumi, poliészter


 

9.650 Ft

Major Dog - Waldi mini

Rendelhető

Minden kutyának van kedvenc játéka.  A Waldi könnyen válhat a te kutyád kedvencévé is, hiszen jól dobható, úszik a vízen, a kutya könnyen fel tudja kapni, miközben a füleibe és hasába rejtett csipogó szuper izgalmassá teszi a vele való játékot.

3.550 Ft

Major Dog - Barbell - kicsi

Rendelhető

Ideális játék apportírozáshoz. Erős és tartós anyagból készül.

Anyaga: természetes gumi, poliészter

6.750 Ft

Major Dog - Octopus Retrieval Ball - kicsi

Rendelhető

A polip formájú labda remek játék az apportírozáshoz és még a gyakorlatlanok számára is nagyon könnyen eldobható. Labdaszerű alakjánál fogva könnyedén gurul a földön, a “polipkaroknak” köszönhetően pedig a kutya egyszerűen el tudja kapni és a szájába tudja venni. Sőt, a felületen lévő dudorok játék közben finoman maszírozzák a kutya ínyét.

4.490 Ft