A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .

BRIT Care Hypo-allergenic

A Brit olyan szuper-prémium kutyaeledelt fejlesztett ki, amely sikeresen megvédi a szervezetet a környezet negatív hatásaitól. A Brit Care kizárólag olyan hipo-allergén és könnyen emészthető hozzávalókból készül, mint a bárány, lazac, rizs és burgonya. A gondosan összeválogatott hozzávalók garantálják az étel magas fokú megemésztését és gátolják az allergiás reakciók, valamint étel intolerancia kialakulását a szervezetben. 
A Brit Care tápeledelek olyan funkcionális alkotórészeket tartalmaznak, amelyek elősegítik az immunitást, javítják a szervezet egészségét és kizárják a komoly betegségek kialakulását.

Rendezés:

BRIT Care Lazacolaj (bőr, szőr regenerálására) 1 l

Rendelhető

Természetes eredetű Omega 3 és Omega 6 zsírsavak (EPA+DHA). Természetes táplálék kiegészítő, mindennapi használatra. 

4.179 Ft

BRIT Care Grain Free Senior Salmon & Potato 12 kg

Rendelhető
A Brit Care Grain-free Senior & Light Salmon & Potato egy gabonamentes, burgonyás és lazacos összetételű teljes értékű táp minden fajtájú idős és túlsúlyos kutya számára. Elhízásra hajlamos kutyáknál használható testsúlykontrollra is. Kiszerelések: 3 kg, 12 kg
17.483 Ft

BRIT Care Grain Free Giant Salmon & Potato 12 kg

Rendelhető
A Brit Care Grain-free Giant Salmon & Potato egy gabonamentes, burgonyás és lazacos összetételű teljes értékű táp igen nagy testű (45 kg felett) felnőtt kutyák számára. Kiszerelések: 3 kg, 12 kg
17.684 Ft

BRIT Care Grain Free Adult Large Breed Salmon & Potato 12 kg

Rendelhető
A Brit Care Grain-free Adult Large Breed Salmon & Potato egy gabonamentes, burgonyás és lazacos összetételű teljes értékű táp nagy testű (25 kg feletti) felnőtt kutyák számára.
17.526 Ft

BRIT Care Grain Free Puppy Salmon&Potato 12 kg

Rendelhető

A Brit Care Grain-free Puppy Salmon & Potato egy gabonamentes, burgonyás és lazacos összetételű teljes értékű táp minden fajtájú kölyök-és fitala kutya számára (4 hetestől 12 hónapos korig). Kiszerelések: 3 kg, 12 kg.

18.387 Ft

BRIT Care Hypo-allergenic Senior All Breed Lamb&Rice 12 kg

Rendelhető

ÁTMENETI KÉSZLETHIÁNY 

A Brit Care Hypo-Allergenic Senior All Breed Lamb & Rice kutyatáp egy teljes értékű hipo-allergén formula idősödő és idős kutyák részére. Kiszerelések: 3 kg, 12 kg.

15.110 Ft

BRIT Care Sensitiv (Venison) 12 kg

Rendelhető

A Brit Care Sensitiv (Venison) kutyatáp egy teljes értékű hipo-allergén formula felnőtt, különösen ajánlott gabona érzékenységben szenvedő kutyák részére, vadhússal. Kiszerelések: 3 kg, 12 kg.

20.175 Ft

BRIT Care Hypo-allergenic Puppy All Breed Lamb&Rice 12 kg

Rendelhető

A Brit Care Hypo-Allergenic Puppy All Breed Lamb & Rice kutyatáp egy teljes értékű hipo-allergén formula az összes fajtájú kölyökkutya részére (4 hetes kortól 12 hónapos korig). Vemhes és szoptatós kutyák részére is ajánlatos. Kiszerlések: 3kg, 12kg

16.415 Ft

BRIT Care Endurance Duck & Rice 12 kg

Rendelhető
A Brit Care Endurance Duck & Rice egy hipoallergén, rizses és kacsahúsos összetételű teljes értékű táp, nagy aktivitású és energiafelhasználású kutyák számára.
15.469 Ft

BRIT Care Hypo-allergenic Adult Medium Breed Lamb&Rice 12 kg

Rendelhető

A Brit Care Hypo-Allergenic Adult Medium Breed Lamb & Rice kutyatáp egy teljes értékű hipo-allergén formula felnőtt (1-7 éves) közepes testű (10-25 kg) kutyák részére.Kiszerlések: 3kg, 12kg

15.110 Ft

BRIT Care Dog Show Champion 12 kg

Rendelhető

A Brit Care Dog Show Champion egy hipoallergén, lazac és hering összetételű teljes értékű táp, a kitűnő kondícióhoz kiállítási kutyák számára. 

16.980 Ft

BRIT Care Weight Loss Rabbit&Rice 12 kg

Rendelhető

A Brit Care Weight Loss Rabbit & Rice egy hipoallergén, rizses és nyúlhúsos összetételű teljes értékű táp, túlsúlyos kutyák számára.Kiszerelések: 3 kg, 12 kg.

16.641 Ft