A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk .

Eminent MINI

KIS KUTYÁK,  NAGY EGYÉNISÉGEK

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek családtagjaink között a mini és toy fajtájú, kistestű kutyák, melyek közül sokan különleges táplálási igényekkel rendelkeznek. 

Számukra fejlesztettünk ki  egy szó szerint „testre szabott” eledelt. Ezek a kistestű kutyák sokszor érzékenyek és válogatósak, ezért nagy figyelmet fordítottunk az ízletességre, és kiemelten odafigyeltünk a mini fajták különleges táplálkozási igényeire.

1999-ben kezdtük meg kutya- és macskaeledelek gyártását egy Nová Dědina u Uničova nevű kis faluban. Mivel cégünk megalapítása óta állateledelre szakosodott, rengeteg tapasztalatot szereztünk a témában táplálkozási szakértők és állatorvosok segítségével. A receptúrák fejlesztése során egyetemekkel és kutatóintézetekkel is együttműködünk.

Korszerűen kialakított üzemünkből természetesen nem hiányzik a laboratórium sem, ahol teszteljük

  • a bejövő alapanyagok minőségét
  • a terméket a gyártási folyamat különböző fázisai során
  • a végtermékeket - a deklarált értékek meglétét és az eledelek biztonságosságát

Az Eminent Mini tápok NEM TARTALMAZNAK

  • szintetikus anyagokat
  • kémiai tartósítószereket
  • mesterséges antioxidánsokat
  • genetikailag módosított organizmusokat (GMO)

Az Eminent Mini egy teljesen gabonamentes eledelekből álló, kiváló minőségű fehérjeforrásokon alapuló termékcsalád.  Ennek köszönhetően nagyon könnyen emészthető, és nem terheli meg a kutya  emésztőrendszerét. Az energiatartalom és az adagok kifejezetten a kistestű fajtáknak megfelelően vannak beállítva, hogy megakadályozzák a vércukorszint ugrásszerű csökkenését. Hidrolizált fehérjék egészítik ki  a tápanyag- és ízprofilt.

KIMONDOTTAN ÍZLETES

Tesztelő kutyáink alaposan megvizsgálták az összes Eminent Mini tápot és határozottan ajánlják őket fajtatársaiknak!  Kimondottan ízletes, ínycsiklandó falatok.

ANTIOXIDÁNSOK

A kistestű kutyák genetikájuk szerint hosszabb életet élhetnek mint nagytestű társaik. Ezt figyelembe véve eledeleinket antioxidánsokkal gazdagítjuk, olyan anyagokkal, amelyek megkötik a szabad gyököket, csökkentik az oxidatív stresszt és lassítják a szervezet öregedését. Célunk, hogy kis társaink egész életükben élénkek legyenek és jó egészségi állapotnak örvendjenek. Ezért használtunk kurkumát és zöld teát – olyan alapanyagokat, amelyek a természetes antioxidánsok bőséges forrásai.

PREBIOTIKUMOK

Az eledel további funkcionális elemei a prebiotikumok - mannanoligoszacharidok és frukto-oligoszacharidok. Stimulálják a jótékonybaktériumok fejlődését a vastagbélben, így segítik a könnyű emésztést.

OPTIMÁLIS MÉRETŰ GRANULÁTUMOK

Az ínysorvadás és ínygyulladás olyan fogászati megbetegedések, amelyek igen gyakoriak a kistestű fajtáknál. A kockázat a korral nő, és súlyos szövődményekkel járhat. A tengeri moszat adalék csökkenti a lepedék, a fogkő és a rossz lehelet kialakulását. Az apró fogakra méretezett, speciálisan strukturált granulátumok segítenek egészségesen tartani a szájüreget.

PORCÉPÍTŐ SZEREK

Mivel tudjuk, hogy a kis kutyusok szeretnek sokat mozogni,  hosszú sétákat tenni, a receptúrát glükozaminnal, kondroitin-szulfáttal, hidrolizált kollagénnel és MSM-mel gazdagítottuk. Ezek az anyagok együtt porcépítő hatásúak. Segítik a porcok helyreállítását és a mozgásszervek egészségét.