Leírás és Paraméterek
A vaddisznóhúst alacsony koleszterin és zsír tartalma teszi a legjobb választássá kedvence keringési rendszerének védelmére. Ez a húsfajta kevesebb zsír mellett ugyanannyi fehérjét tartalmaz, mint más húsok.
Szájápolás: Fenntartja a tiszta és egészséges fogazatot, a tápszemek formája rágás közben egy fogkefe hatását fejtik ki.
Omega 3 és 6 : Segít az ízületgyulladás leküzdésében, valamint segít az egészséges bőr és szőrzet fenntartásában.
Prebiotikus hatás: A prebiotikumok serkentik a bélflóra fejlődését, javítják a tápanyagok emésztését és felszívódását.
Természetes antioxidánsok: Megkötik a szabad gyököket, hogy csökkentsék a sejtek öregedését.
ÖSSZETÉTEL: friss bárány és vaddisznó hús (25%), rizs (13%), szárított bárányhús (12%), zöldborsó, kukorica glutén, búza, csirke olaj, éleszto, hidrolizált bárány máj, árpa, mikronizált szentjánoskenyér liszt, répapép, monocalcium phosphate, rizs fehérje, nátrium-klorid, szárított alma (0,5%), nátrium-hexametafoszfát (0,3%), halolaj, szárított brokkoli (0,1%), szárított sárgarépa (0,1%), cikória (0,1%, FOS forrása), glükózamin, Yucca schidigera, kondroitin.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: nyers fehérje 29%, nyers olajok és zsírok 16%, Omega-3 zsírsavak 0,3%, Omega-6 zsírsavak 3%, nyers rost 3,25%, nyers hamu 8%, kalcium 1,2%, foszfor 1,1%.
TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK: A-vitamin20000 NE/kg, D3-vitamin 2000 NE/kg, E-vitamin 200 mg/kg, vas (vas-szulfát monohidrát) 75 mg/kg, jód (kálium-jodid) 3,5 mg/kg, réz (réz-szulfát pentahidrát) 10 mg/kg, mangán (mangán-szulfát-monohidrát) 7,5 mg/kg, cink (cink-oxid) 150 mg/kg, szelén (nátrium-szelenit) 0,15 mg/kg.
TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK:: Antioxidánsok: növényi olajok tokoferol kivonata (210 mg/kg).